И ове школске године Наставничко веће је прогласило ученике генерације. Обзиром да се настава у школи одвија на два наставна језика, ми смо школа која бира и два ученика генерације, једног са наставе на српском наставном језику и једног са наставе на румунском наставном језику.

У школској 2020/2021. години ученици генерације су Ива Јевремовић, ученица VIII 2 одељења са наставе на српском наставном језику и Романа Путник, ученица VIII 3 одељења, са наставе на румунском наставном језику.
У присуству родитеља, одељенских старешина и учитељица, директор школе, Маризел Кемпјан је честитао ученицима на постигнутим резултатима и уручио им пригодне поклоне.

Ива Јевремовић се у протеклим годинама школовања у нашој школи истакла по бројним наградама које је освајала од општинског нивоа из разних области. Савесна је и одговорна ученица, толерантна и омиљена мећу друговима. Самоиницијативно се ангажовала у разним активностима и манифестацијама у школи и ван ње. Увек је радо и несебично помагала другима.

Романа Путник  је током школовања у нашој школи освајала много награда  од општинског па све до републичког нивоа. Радо је учествовала у свим школским и ваншколским активностима. Добар је спортиста и друг.
Ива и Романа су својим радом и залагањем заслужили да понесу титулу ђака генерације.
ОД СРЦА ИМ ЧЕСТИТАМО!!!!!!!